fredag 20. mai 2011

Kim Emil sin navnedag`s gave..

Ja da har jeg lagt ut kortene som skal brukes i morgen, og siden foreldrene vet hva guttungen får, legger jeg ut gaven her nå..
Har dekorert en eske og lagt gips avstøpninene i den. I konvolutten i lokket ligger det bilder av Kim Emil, et fra når vi støper og han er kjempesinna, og et når han sover på fanget mitt en times tid senere. Men det synes veldig godt på støpen at han er sinna, og jeg har valgt og beholde en "stygg" del av støpen på handa bare fordi den viser hvor hard jeg må holde ham for og og få fulført støpen. Og dette har jeg også skrevet om bak bildene..Esken er ferdigkjøpt på Joruns hobbyhjørne i Arendal
Papir : Utvendig - Nora fra Papirdesign
           Konvolutt -  Explore fra KaiserCraft
Bånd : 3mm silkebånd.
           Baby - Er kjøpt på Joruns hobbyhjørne, er opprinnelig hvit, men jeg dro distress ink i fargen stormy sky over.
Blomster : Rosene er fra Papirdesign
Stempel : North Star Stamp5 kommentarer:

 1. Den ble kjemp flott, du er dyktig ;)

  SvarSlett
 2. Kjempeflott gave, den blir garantert satt pris på!!! Tusen takk for alle de hyggelige kommentarene i bloggen min - de varmet virkelig!! :) Beklager at jeg ikke har skrevet opp produsenter ;) Bare spør hvis det er noe du lurer på - så kaaanskje jeg husker hehe.

  SvarSlett
 3. Denne har jeg sett på før (kanskje det var på forumet..) Men nok engang...FANTASTISK!! Dette var en nydelig gave, og esken ble virkelig prikken på det hele. Imponerende rett og slett :)

  SvarSlett
 4. Skulle så ønske at vi hadde husket å ta støp av lillegutt..

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter så utrolig stor pris på de :-) Og de vil garantert bli returnert som takk!