mandag 31. desember 2012

Årets event...

Jeg kan jo avslutte dette året med og skrive om mitt års største event. GRORUDTREFFET!
NB : Mange bilder :-)
Grorud-treffet inntraff selvfølgelig midt inni min flytting. Så pakking av saker var en utfordring. men det er vel en utfordring uansett *flirer* Man vet aldri hvor mye man skal ha med seg.

Reiste opp på fredagen. Og det ble ikke så mye scrapping på meg da. Ble mer skravling...:-)

Jeg hadde meldt meg på til to av fire kurs med Anna. Anna er en av de mest fantastiske kunstnerne jeg vet om innenfor denne verden av papirhobby. Bare ta en titt her i bloggen hennes.

Kurs 1 var Imagine, på lørdags morgenen. Og det var bare helt fantastisk. Anna har en fantastisk personlighet, og er en utrolig flott lærer. Jeg hadde dessverre ikke med meg bilder, da jeg ikke fant mine, og når jeg hørte om jeg trengte fikk jeg til svar at nei, det gjorde jeg nok ikke. Men, jo trengte nok det. Men min kusine tok også dette kurset, så jeg stjal et bilde av henne. Så lerretet jeg lagde har da bryllups-bilde av min kusine..
På bildet ser det litt mørkere ut en i virkeligheten. I virkeligheten er det mer blått over i det svarte ;-)

Så var resten av lørdagen fri til og lage kort, og skravle. Var ute og spiste med kusina, og kosa meg gløgg ihjel. Og her er noen av kortene jeg lagde i løpet av kvelden/natten : 

Utfordringen var og kopiere et av kortene til Merete. Hun har en fantastisk stil.

Utfordring 2, lag et julekort.

Og min egen utfordring. Hadde blomsten, og måtte lage noe med den :-)

Digget papiret!

Også skjedde det enda en flott ting på lørdagen... Jeg hadde hørt rykter om at Renate var helt råååå på og fargelegge med distress, og at hun var en fantastisk lærer. Så jeg spurte pent om hun ikke kunne gi meg litt tips. Og tips fikk jeg, tro dere meg. Renate er en fantastisk hærlig person, og har et veldig smittende humør. Og hun var en fabelaktig lærer. Så før jeg gikk og la meg lagde jeg en liten takkegave til henne :-)
I posen ligger litt blonder og doilies :-)
Så ble det da søndag, og jeg måtte tidlig opp for og delta på Teabag journal kurs med Anna.
Igjen, et fantastisk kurs, i really loved it!


Etter kurset gikk jeg inn igjen til alle de andre scrapperne for og scrappe litt... Men da fikk jeg en helt fantastisk nyhet, så stor, og så generøs at jeg måtte ta til tårene faktisk. Cecilia hadde desverre blitt dårlig og måtte reise hjem. Og det er jo trist. Men før hun reiste kom hun og ga meg plassen sin til det siste kurset med Anna. Hvor fantastisk er ikke det. Tusen takk Cecilia, jeg er evig takknemlig!

Så da var det bare og hive seg rundt, for de som skulle være med på siste kurset måtte pakke ned sakene sine og gjøre alt klart til avreise. Men det gikk nå på et vis.
Og det siste kurset var Freestyle journal. Og ble ikke helt ferdig med mine sider. Men godt nok. Og som sagt, jeg hadde jo ikke bilder, så var så heldig og få et par av Anna :-)

Så det var en fantastisk helg. Tusen takk til Linda som arrangerer dette. Tusen takk til Anna, Renate, og alle mine bordfrender. Det var en fantastisk helg som jeg skal leve lenge på. Og selv om jeg ikke fikk vært så sosial, så skal jeg ikke klage på det ;-) Lover og være mer sosial neste gang :-)
3 kommentarer:

 1. Vilken underbar helg du haft!
  Fina saker du gjort och tack för att du bloggar så bra om det.
  Gott nytt år!

  SvarSlett
 2. Complimenti dall'Italia e auguri di buon anno!
  Robi

  SvarSlett
 3. så kult! :D

  Jeg har forresten et spm. Har du noen flotte & fine stempel motiver som kan være "gjester" i bryllup. Skal lage en kirke og trenger noen gjester i kirken :p men er jo begrenset for hva man alene har :p

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter så utrolig stor pris på de :-) Og de vil garantert bli returnert som takk!