Blogdesign

Kan vel ikke akkurat skryte på meg at jeg er noen designer.. *flirer*
Men jeg har i det miste fått prøve meg på blogg design.

26.03.2011
Kjæresten til min lillebror har en veldig godt lest blogg. Og hun har blogget om det og være 17 år og gravid. Da var bloggen rosa, og med gravidebilder. Nå er det lille nurket kommet til verden, og jeg jeg tok utfordringen på bloggen hennnes om og lage et nytt design. Så at hun faktisk ble fornøyd er jo strålende.
Bonusen er jo at jeg lærer meg litt mer html og slikt..  Synes det er moro..


Siden hennes har nå fått ny design, nå mer fargerik og mer rettet mot det og være singel og ungdom igjen.. Men er glad for at hun hadde mitt design en stund iallefall :-)Siden 2009
Og siden jeg allerede er litt på "skrytern" så må jeg jo skryte litt mer..
For jeg har jo ikke bare laget et bloggdesign. Min gode venn fra mcreative har jo lært meg litt html, så jeg har faktisk laget min helt egne side.
Jeg er jo utdannet makeup artist, og har gjort en del jobber. Og når jeg har mine "friske" perioder synes jeg det forsatt er gøy og kunne jobbe litt med det.. Så da måtte jeg jo selvfølgelig lage min egen side. Kjøpte domene med mitt navn, og satte igang. Og  HER kan du se resultatet..

Siden 2009
Og enda mer skryt......
Jeg er jo opprinnelig fra Skjetten, så hva er vel bedre en da og være med på og lage en side for Skjetten ? Min venninne i mcreative hadde lyst til og lage en side som samlet alt som hadde med Skjetten og gjøre, så selvfølgelig ble jeg med. Her er det hun som gjorde mesteparten av jobben med oppsett og slikt. Men jeg var med på noe av det, skriver artikler og har designet litt headere og sånt.. Moro...
Siden ble lagt ned i 2012 da ingen av oss hadde tid til og følge den opp. Men designet ser du under her.
29.12.2011
Og enda litt mer skryt. Er jo blitt DT i  ScrappaLoss nå. Og samtidig som jeg er det har jeg tatt på meg ansvaret av og holde designet på bloggen i orden. Så jeg har gjort om siden. Lager headere som er under utskiftning ganske ofte, og lager vinner bannere hver måned... En morsom jobb, som jeg liker veldig godt :-)
Og HER kan du se mer om du vil.