onsdag 3. oktober 2012

Gymskap ønskes

Drømmer så fælt at det blir ikke mye kortlaging her. Sitter og tenker på leiligheten. Og jeg må jo prøve og være så realistisk som mulig. Og som jeg skrev i forrige innlegg så kommer det nok til og ta litt tid før jeg får gjort leiligheten helt til min. Men jeg har bestemt meg for hvilket rom som skal taes først da :-)

GANGEN!

Gangen tenker du sikkert nå med et spørsmålstegn . Og ja, gangen, for det er det billigste og minste rommet og pusse opp. Og det er det første som møter gjestene, og da kan de i det minste se litt av meg med en gang. Det er viktig for meg.
Så kan de heller drømme sammen med meg om hvordan resten av leiligheten blir :-)

Noe er på ønskelisten allerede, andre ting må jeg bestemme meg for etter og ha bodd inn leiligheten litt. Jeg ønsker meg jo egentlig treverk på alle flater slik som på bildet under her.


Men det kan kanskje bli litt mye i små rom.. Men som sagt, det finner jeg ut av etter at jeg har fått bodd det inn litt.
I mellomtiden kan jeg begynne og leite etter et par ting jeg hvet jeg vil ha inn i gangen. Og legge ut bilder her, så kanskje noen av dere vet hvor jeg kan få tak i det. 

Størst av alt ønsker jeg meg GYMSKAP! Gjerne slike som på bildet under her, tar lampa også ;-)


De har faktisk lignende skap på Ikea til en billig penge også. Men vil veldig gjerne ha noen gamle autentiske. Trenger ikke være slik som på bildet her, kan være slitte, med rust og alt.. Bare det ikke ser nytt ut, og har nøytrale farger, altså ikke knallblått og rødt og lignende.. :-)

Også ønsker jeg meg en gine, elsker de under her, men godtar de uten skjørt og :-)


Blir superglad om du legger igjen en kommentar om du har sett dette noe sted, eller vet hvor jeg kan få kjøpt det.
2 kommentarer:

  1. Tror det lå et gymskap utenfor hos naboen her for en stund siden. Du kan jo komme å hente det! ;-) Gleder meg til å se hvordan det blir etterhvert. :)

    SvarSlett
    Svar
    1. hehe, litt langt og reise for et gymskap, men ellers takk :-)

      Slett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter så utrolig stor pris på de :-) Og de vil garantert bli returnert som takk!