mandag 7. oktober 2013

Restehaugen....

Jeg er helt rååå på og kaste ting bort i restehaugen etter at jeg er ferdig med et kort. Og stempler som ikke er brukt enda ligger også her, da jeg ikke får lov av meg selv og rydde de bort før de er brukt. Så nå må jeg bare utfordre meg selv til og lage litt fra denne haugen altså. Brukte faktisk det ferdigmalte Gorjuss stemplet man ser på bildet her for et par kort siden.
Så nå legger jeg ut før bildet, og om en liten stund så skal jeg legge ut bilde av etter, og se om jeg har noen fremgang på restehaugen min. For siden jeg tok dette bildet for et par uker siden, så er faktisk haugen min bitte litt større akkurat nå ;-)


4 kommentarer:

 1. Ehm...snuppa...er det der restehaugen din? Har 11 kg resteark jeg... mon tro om barnehagen skal få hele esken så er jeg kvitt det *LOL* Lykke til med å bruke restene sine, og TUUUUUSEN millioner takk for en herlig header til bloggen min :):)

  SvarSlett
 2. Det var ikke store restehaugen! hehe ;) Min er myye større! Men jeg har også dratt den fram for å prøve å bruke av den nå. Passer jo perfekt til alle mulige småprosjekter.
  Lykke til med restescrapping!
  :) Klem

  SvarSlett
 3. etter å ha tittet på nettbanken etter å ha betalt alle regninger og antall dager til ny lønning. så har min restehaug minket veldig :p

  Men vil ikke påstå at din var så stor.

  men, siden du vil utfordre deg selv til å bruke fra restehaugen. Så vil jeg hjelpe.

  Jeg utfordrer deg til å lage noe (hva som helst) med KUN rester. du kan lage base av et ikke resteark. slik at om du skal lage kort, så kan du bruke et ark, kutte i 2 og brette. og deretter kun ha rester, men da må du jo lage 2 kort. for å få brukt opp det 30*30 arket du tok.... ;)


  Tar du utfordringen? :D

  SvarSlett
 4. Tar den utfordringen Iselin :-) Papir er ikke inkludert i den restehaugen det er bilde av. Papir ligger i egne bokser, og der er det maaaaase. Så skal til og med bruke fra de til og gjøre noe til utfordringen din :-) Har supermasse og gjøre denne uken. Men neste uke når ting roer seg skal jeg ta fatt på oppgaven med stort pågangsmot ;-)

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)