onsdag 11. november 2015

Vannlekasje.

Jeg ser med stor glede at det fortsatt er en del mennesker innom her daglig til tross for at jeg ikke har postet på lenge.. Så da tenkte jeg at jeg kan jo fortelle litt om hvorfor.

28.september røyk et varmtvanns rør inne i veggen i leiligheten min. Det ble veldig store skader, og jeg ble "kastet" ut av leiligheten. Forsikringselskapet sendte inn et skadefirma, og de ryddet bort hele leiligheten, og reiv gulvet mitt. Så ble det masse tull i etterkant, som har endt med at jeg har sendt masse klager, da jeg står og jobber med leiligheten for egen penger, noe jeg mener burde være unødvendig.Jeg reiv tapeten etter vannskadene. Og jeg måtte rive to vegger, da det lå masse vann under. Jeg fikk da ny takstmann som faktisk innvilget alt jeg ba om, og i går begynte de så smått. Så jeg håper de blir ferdige i løpet av et par uker nå, så jeg kan få tilbake alle tingene mine..

Jeg har scrappeabstinenser.... *ler*

Nydelig, ikke sant.... *flirer*

Men tusen takk til dere som er inne og ser om det fortsatt er liv i meg. Jeg er takknemlig langt ut over hva ord kan forklare <3

5 kommentarer:

 1. Oj oj, hoppas det löser sig snart. Jag skulle också ha scrappeabstinenser om detta hände mig ;)
  Kram

  SvarSlett
 2. Huff, så kjedelig Lena :( Godt du endelig får hjelp, og at det går fremover med leiligheta. Kanskje du kan flytte hjem til jul? Diger klæm fra meg <3

  SvarSlett
 3. Håper leiligheten din snart blir i orden. Slik at du kan gå inn i advent og kose deg med det som hører til.

  SvarSlett
 4. Oh my goodness, Lena!! I hope that everything gets fixed and/or replaced and that you can get back to your life (and crafting of course) soon. I'm so sorry.

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)