tirsdag 19. januar 2016

Nyttårsløfter

Jeg pleier egentlig ikke og ha de, men i år bare måååå jeg... Og det gjelder denne hobbyen her altså... Det er bare og innse det, men jeg er en horder. Om jeg kun hadde fått lov og kjøpe inn lim, så er jeg sikker på at jeg kunne laget et kort hver dag resten av mitt liv, uten at jeg hadde gått tom for hverken papir, stempel eller pynt.

Papir er vel min største last. Og det er vel egentlig ganske rart med tanke på hvor lite papir jeg egentlig bruker på kortene mine. Så mitt første løfte i 2016 er at jeg skal bli flinkere til og bruke det papiret jeg har, og det er FULLSTENDIG KJØPESTOPP på designpapir. Kun lov og kjøpe bazill om jeg virkelig MÅ!

Så til det viktigste løftet mitt. STEMPLER. Kjæra non, jeg har så mange at det er skamfult! Finner jeg stempler jeg samler på, som krafting kimmie og gorjuss vil jeg handle. Eller et par av de jeg har på ønskelista mi som ikke lengre produseres. Men bortsett fra det, er det kjøpestopp der også!
Også skal jeg hver eneste måned legge ut bilder av noen av stemplene, og da har jeg 1 mnd på meg til og bruke de. Og blir de ikke brukt SKAL de selges. Jeg skal lage en egen fane her i bloggen med tingene jeg skal selge. Jeg har virkelig ikke plass til alt det jeg har handlet opp igjennom årene.

Så her er min første oppgave ;-)


Jeg har handlet brukt og bare kastet det opp i en skuff hvor det så absolutt ikke skal ligge. Jeg ser iallefall 3 tekst stempler, og to motiv stempler der. Men og forlange 5 stempler på 1 mnd er vel drøyt, iallefall med tanke på at jeg masse heldagsprøver i uke 4. Så jeg tenker jeg sier at de skal brukes før februar er over, ellers må de selges..... Og der blei jeg svett, tror nemlig det ene er et kraftin kimmie som jeg samler på ;-)
Og dette er en plakat jeg har stående på pulten som skal inspirere meg ;-)6 kommentarer:

 1. Kloke og fine ord :-):-) Gleder meg til å følge deg.
  Ønsker deg en fin dag!

  Kirsten :-)

  SvarSlett
 2. Thumbs up, Lena! This is certainly something I could learn from as well ;)

  SvarSlett
 3. Ooops! Kjenner vel flere som kanskje burde hengt seg på det nyttårsløftet.... :o

  SvarSlett
 4. Gleder meg til å følge deg og se hva du kommer til å lage fremover.

  Kan gi deg en liten utfordring:
  Lag et kort med 3 mønsterpapirer og et tekststempel som motiv.

  :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det kan jeg like ;-) Iallefall siden jeg er så CAS, å tre mønsterpapir a gitt. Men tar den utfordringen jeg Irene :-)

   Slett
 5. Hej på dig :) Tusen tack för din fina kommentar. Vilka fina bloggar du har, vackra bilder :)

  Kram Linda

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)