torsdag 13. mai 2010

Loppemarked.. hva er det?

Arendal er en spesiell by tror jeg, nå er det mai, og ikke et loppemarked i sikte.. På Finn.no gis det fortsatt bare bort dyr.. Masse dyr, dyr i mengder, dyr hvor en du ser.. Hva er det med Arendalitter og dyr lissom...
Og jeg trenger et loppemarked... Desperat liksom.. Mitt hvite rom trenger et nytt tilskudd.. Men av hva, det hvet jeg jo ikke enda..  Derfor er jo loppemarked et genialt sted. Og jeg trenger og være kreativ igjen.. Og hva er da bedre en et loppemarked? Jeg treeeeenger et loppemarked.. Vrææl.... Hvorfor er det ikke loppemarked her? Hvorfor er det ingen som gir bort gamle ting her?
Etter litt iherdig research finner jeg svaret... her i Arendal leverer alle tingene sine på søplefyllinga, for der har de en butikk som plukker ut brukbart søppel... altså et lite mini loppemarked hver dag.....Whiiii..
Så jeg setter meg i bilen, kjører to mil for langt, snur, kjører tilbake og finner denne butikken som da ligger i Heftingsdalen i utkanten av Arendal.. Og her var det faktisk mye spennende, og noe av det spennende fikk nytt hjem hos meg :-)


 Jeg fant noen gammle hvite kofferter som passet perfekt inn hos meg, og desutten er de gode som oppbevaringsplass.. ;-)


En rosa stol med veldig godt potensialle, så kanskje jeg slutter og kaste alle klærne mine rett på gulvet om kvelden.. Og den ble jo bare så hærlig når jeg fikk malt den hvit, og lot det skinne igjenom noen steder at den er rosa..


En gammel bilderamme, stort kreativt potensialle tenkte jeg, og tvang meg selv til og prøve decupage for første gang, ble jo ikke sååå ille, ganskje sjarmis spør du meg ;-)

Og sist men ikke minst fant jeg dette vakre vinduet... Hva jeg skal bruke det til hvet jeg ikke enda.. Tiden vil vise..


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)