tirsdag 27. juli 2010

Drømme rammer....

En stund siden jeg har gjort noe kreativt, og har faktisk noe og utfordre meg på.. Har jo vært på noen loppemarked når jeg har vært i Oslo. Og der har jeg fått med meg to bilderammer, som er helt like det jeg fant her i fyllingsdalen.. I tillegg fant jeg to til av disse rammene på et loppis i sverige.

Og loppiset i sverige må jeg bare fortelle om. Jeg og en venninde reiste til Charlottenberg for og handle, og rett innenfor grensen ligger et lite rødt hus med skiltet loppis. Har ofte sett på det men aldri reist innom, så denne gangen gjorde vi det.. Det var et forfallent gammelt sted, med nesten bare helt ubrukelige ting da de har stått ute i vær og vind i årevis. Men i et lite uthus, og i gangen i hovedhuset var det noen skatter. I utehuset fant jeg da to bilderammer, så vi banket på og ut kom en liten gammel gråhåret dame, og ikke av det bestemoraktige slaget, men av det slaget med pistrete hår, og vorte på haka...
Jeg begynnte og prate, og hun stråle opp, tror ikke hun har så mye besøk. Hun vandret krokete ned mot uthuset, og hun strålte mer opp for hver setning som ble dannet mellom oss... Men når hun ga meg prisen på rammene holdt jeg på og dåne, det var jo 300% høyere en det jeg har betalt for noen av de andre..  Men av en eller annen merkelig grunn klarte jeg ikke la være og kjøpe de.. Sympatikjøp kalte min venninde det. :-)


Men da er det jo bare og sette igang og være kreativ...
En av mine lidenskaper er jo og sitte og drømme om drømmehuset, og bla igjenom interiørmagasiner igjen og igjen... Og når jeg flyttet til Arendal fant jeg ut at jeg kan jo ikke lagre flere esker med magasiner.. Så jeg klippet ut det som inspirerte meg mest... Så nå tenker jeg.. Hvorfor ikke omgi seg med det man blir inspirert av. Jeg bor jo her nettopp for og spare penger til og kunne kjøpe eget.. Og ved og se inspirerende ting hver dag, så slutter jeg kanskje og bruke penger på unødvendige ting ;-)


Og her er resultatet.. Og nå fikk jeg endelig brukt vinduet jeg kjøpte også.. Og det er enda plass til og henge flere inspirerende bilder opp.. Me like..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)