Min mamma spiser bare hjemmelagede knekkebrød, og hun kommer fra Tyrkia om noen få timer.
Så da har jeg vært i skuffen til mamma og funnet oppskriften og lagd knekkebrød.
Og de er supergode, så tenkte at dette må jeg jo bare dele med dere..
3 1/2 dl Grov sammalt rug
3 1/2 dl store havregryn
2 dl solsikkekjerner
1 dl sesamfrø
1 dl linfrø
1 dl havrekli
1 dl havrekli
1 ts salt
7 dl vann
Bland sammen det tørre og rør inn vann til en tykk deig.
Dekk to stekebrett med bakepapir og fordel deigen utover de to stekebrettene. Bruk gjerne en slikkepot, og bruk tid på og få det jevnt.
Del opp i passende stykker med en pizza skjærer før du putter det i ovnen på 160 grader.
Viktig og bruke varmluft.
Viktig og bruke varmluft.
Sett et brett øverst og et nederst, og etter 35 min lar du de bytte plass og steker de i 35 min til.
Bon appétit
Ser man det :) Dette blei jo riktig så lekkert ;D
SvarSlett