lørdag 18. mai 2019

omg......hjelp

Ingen hemmelighet at hobbyen min har havnet bakerst i køen. Jeg prøver og skjerpe meg for jeg savner jo og sitte og fikle med papir og farger. Har laget et par kort for Nordsalten hobbyklubb, og da har jeg storkost meg. Spesielt med den siste utfordringen, så anbefaler deg og ta turen inn der og bli med du også :-)

Hver gang jeg ser noe på tilbud, så er det akkurat som om hjernen min setter seg på pause og monstrene i meg tror at jeg blir mer kreativ av og handle. Har jo handlet noe som ikke er på tilbud også selvfølgelig, men det blir ikke mer hobby-kos fordetom ;-)
Jeg var innom søstrene grene i dag og handlet litt, og når jeg kom hjem, så ser jeg at dette er 5 posen jeg legger i haugen min, og jeg har ikke engang pakket ut noe av de 4 forrige kjøpene mine. Skamme seg!

Så da er det vel på tide med en utfordring til seg selv. Jeg pakket ut pose for pose og tok bilde av innholdet. Utfordringen nå er og lage et kort med ting fra hver haug. Så da krysser jeg fingrene og ønsker meg selv lykke til....


Tur på søstrene grene. Tenkte disse ville bli fantastiske bursdagskort til klassevennene til lillemann.


Handlet på den lokale panduro butikken her i Arendal. Og jeg kjøpte til og med klistremerker jeg ALDRI bruker, men av en eller annen grunn følte jeg meg så utrolig inspirert av de. Så får jo se hva jeg klarer og få til med min egen utfordring nå da ;-)


Var innom veskehuset her i Arendal en tur, og skulle egentlig ikke ned i scrapbook avdelingen i det hele tatt, men så måtte jeg vente på hun jeg skulle prate med og vipps så kom jeg hjem med denne posen. Masse til 10,- så følte jo at det var et skikkelig varp, selv om jeg har mye av det fra før av.. Som heller ikke er brukt.. *rødmer*


En tur på Panduro på strømmen storsenter ga dette resultatet. Og dette var vel helt tilbake i januar på januarsalget.. 


Jeg må slutte og gå innom veskehuset, for jeg klarer jo tydeligvis ikke og kontrollere scrappemonsteret i meg.. *LOL* Men de er utrolig flinke på og sette ned priser på varer, noe som trigger, det er såååååååååå billig monstret i meg, og da klarer jeg jo iallefall IKKE og la være og shoppe ;-)


Så her er hele bunken samlet. Alt dette det siste halvåret, og alt jeg har laget i 2019 er fire skarve kort, men materialer kjøpt tidligere en det her... 
Ordtaket, man sparer seg til fant, begynner og gi mening.. *rødmer igjen* 

Kjenner du deg igjen? Vær så snill og si at du gjør det, så jeg ikke føler meg helt alene i tilbudslabyrinten.... 


3 kommentarer:

 1. Ha,ha. Kjenner meg igjen i det å gjør kupp i tilbudskorger :) Ein del blir jo liggende ubrukt i samlingen min, men plutselig kan det hende at det er akkurat eit av kuppa som blir til prikken over i'en på eit kort.

  SvarSlett
 2. Godt å se at du har et lass klart til tid og inspirasjon plutselig er tilstede sammtidig:)

  SvarSlett
 3. Hahaha, tror det er mange av oss.
  Her i gården innfører jeg kjøpestopp rett som det er, men når jeg kommer over noe, unnskylder jeg meg med at dette ER siste handel på lenge. Kan snart starte egen hobbyforretning.
  Men som Guri sier, plutselig sitter man med noe som blir til prikken over i'en

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)