søndag 7. mars 2021

Steinskjærscreppa

 Det er ikke så mye positivt jeg kan si om denne pandemien vi er i. Men nå i helgen kan jeg vel takke akkurat den får at jeg får bli med på dette treffet. Dette treffet er jo så langt unna til vanlig at jeg aldri har deltatt. Men nå har de digitalt treff, og jeg skal iallefall være med hele helgen ;-) 15 oppgaver, tre hurtigoppgaver + en nattoppgave. Det blir nok og velge mellom iallfall ;-) 


Jeg begynte med og lage et kort til CAS oppgaven, men feilet ved og bruke alt for mye distress, så den havnet i en oppgave kalt åpen.Så da var det bare og starte på nytt, men valgte da og lage noe helt annet, så her er bidraget mitt til CAS utfordringen
Så kom den første hurtigoppgave som var og følge inspirasjon fra et bilde og tema påske. Neste hurtigutfordring var og følge en tutorial på youtube, og resultatet der ble poden så fornøyd med at han lurte på om ikke jeg kunne lage mange sånne ;-) 


Dette kortet var så gøy og lage, men bildet gjør det virkelig ikke rettferdighet. Jeg laget brillene med glossy accent og det synes ikke engang. Og tekststemplet på banneren er mye tydeligere ei virkeligheten.. Dette havnet i utfordringen lag noe til mannen. Så var det nattutfordring, og det var en skisse, og ved første øyekast fikk jeg helt panikk, for der var det lag på lag og masse blomster. Så da forminsket jeg hele skissa ned i hjørnet på kortet mitt ;-) Godt fornøy med meg selv da ja ;-) Og her er resultatet etter den siste hurtigutfordringen. Man skulle la seg inspirere av en layout, og hente elementer fra den. 


Den siste utfordringen jeg deltar i er lag på lag, ja du leser riktig, lag på lag. Torill en av arrangørene hadde laget en video om hvordan hun lagde kort av restepapir, så jeg lot meg inspirere av den. Jeg måtte nok "lage" meg noen rester, for jeg skal ikke skryte på meg at jeg har så mye papirrester liggende og slenge som koordinerer. Men jeg er sååå fornøyd med resultatet. 8 kort totalt i helgen... Storfornøyd er jeg, det er jo mer en jeg lagde til sammen i fjor... *ler*
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)