tirsdag 1. mars 2022

Instagram hat......

 Jeg er som man sikkert ser i bloggen ikke så aktiv lengre.. Men jeg prøver og følge med litt. Ser mange har gått over til facebook og instagram, så da prøvde jeg og følge med der.. 

Facebook synes jeg er et evinnelig mas, og har egentlig aldri orket og følge med på noen ting der i det hele tatt. Er innom scrap og scravl og noen andre en gang i blant, men jeg fikser ikke alt maset med reklame og drit der inne. 

Men instagram syntes jeg var grei en periode. Jeg koste meg med og scrolle og se masse lekre kreasjoner fra andre scrappere der ute. Men nå er det slutt på det og, for nå er det mer reklame en noe annet sted jeg vet om der inne, så ja, da var jeg ferdig med instagram også.


Så nå er det tilbake til blogger for min del. Jeg lover derfor meg selv herved at jeg skal bli flinkere til og kommentere hos folk som blogger slik at de ser at de har lesere. 
Så om du har en blogg med masse kreativt gøy, så legg gjerne igjen en kommentar under her, så lover jeg og besøke deg ;-) 6 kommentarer:

 1. Så kjekt at du kommer tilbake til bloggverdenen 👍 Legger aldri ut kort i min egen Facebook, men deltar på facebookkonkurranser med korta mine. Synes det er koseligere og mindre overfladisk med kortblogger. Ofte skriver ein litt meir om prosjekta sine i blogger enn på Insta og Facebook. Og så liker eg emneknaggene og linker til tutorials som eg har på bloggsida mi.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig med deg der :-) Jeg fant allerede to ting jeg kom over i form av tutorials i går ;-)

   Slett
 2. kjekt at du er tilbake med bloggen :) skjønner det du mener med reklame, men igjen en plass må di tjene penger på, så reklame tror vi aldri vi blir kvitt av, hadde gjerne betalt hvis det var noe sånn for eksempel you tube, at når en er premium sliper alt reklame. må innrømme at jeg hadde nok ikke sett på you tube med reklame, ikke igjen hihi jeg har forskjellige kontoer på IG og det har funket bra med å velge bare den relaterte reklame til hver konto, men tar tid å trykke seg framme til sånn. men uansett, kjekt at du er tilbake her også :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Har ikke noe imot litt reklame her, men når hvert tredje innlegg er reklame, og mellom de tre er det gjerne to forslag til sider og følge i tillegg.
   Jeg får rett og slett ikke med meg hva som er de jeg følger og hva som bare er uinteressant. Og 90% av reklamen er for yoga,trening og slanking.. Arrrggg..
   Og jeg kjenner faktisk allerede nå etter bare noen få dager med og lese blogger igjen, så er jeg mye mer inspirert, og det er positivt. Så trengte nok en fb/ig pause *flirer*

   Slett
  2. hihi skjønner :) blir kjekt uansett å følge med hva du lager :)

   Slett
 3. Så bra at du vender tilbake til bloggverden ;) Har samme oppfatning som deg ad reklame... Nok er NOK!!! Har heller ikke vært så flink med å blogge, men har brukt bloggverden mer for inspirasjon. Her finner en ofte mer forklaringer på produkter som er brukt, framgangsmåte og tutorials. Forsøkt å legge igjen kommentarer hos folk sånn nå og da, synes det er hyggelig, men kunne godt vært litt bedre på det også.
  Ønsker deg en fin sommer! - Så skal jeg forsøke å bli litt flinkere på å legge igjen noen flere kommentarer heretter.

  SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)