tirsdag 1. januar 2019

Topp ti 2018 utgår ;-)

Topp ti 2017 og Topp ti 2018 utgår med høye kneløft her i gården. Jeg har nemlig ikke lagd nok til og kunne velge engang. Jeg har gått igjennom veldig store omveltninger i privat livet mitt de siste to årene, og har måttet prioritere ;-)

Men nå har jeg savnet hobbyen min så fælt at nå skal den få litt mer plass igjen. For her hjemme går det meste nå slik hverdager skal gå. Og så har jeg et lite nyttårsforsett... whiii. Jeg er altså så glemsk at nå skal jeg alltid ha en kurv ved siden av meg som jeg legger tingene jeg har brukt i, også skal jeg skrive blogginnlegget når jeg er ferdig slik at jeg da skriver opp hvilke produkter som da ligger i kurven. Og kanskje må jeg gjøre noe før jeg skriver blogginnlegget, men da har jeg jo alt i kurven.. Smart hæ? Poden mente nemlig at siden jeg ba han legge tingene han drev med i en kurv så de ikke ble borte, så måtte jo jeg gjøre det også.. *LOL*
Ikke noe gjør som jeg sier, ikke som jeg gjør der i gården nei :-)Og her er første prioriteten i mitt liv, er han ikke vakker ;-)3 kommentarer:

  1. Godt å høre at ting begynner å ordne seg og jeg gleder meg til å se hva du tryller frem ;-)

    SvarSlett
  2. Jo han er nydelig! Å så heldig han er som er din førsteprioritet! Men unner deg litt kreativ tid også:)


    SvarSlett
  3. Hei..Er stolt av deg at du har tatt på deg mamma rollen..Ja jeg må si han virket som en go gutt..Det er et stort ansvar så jeg må si du gjør en god jobb..Ønsker deg lykke til med alt..stor klem Sonja..

    SvarSlett

Tusen takk for kommentarer, jeg setter utrolig stor pris på de :-)